KYLLING FYLT MED OST

Lagde dette i kveld, en enkel men utrolig smakfull pastarett for 2 personer. Kjempegodt!

2 kyllingfileter
10 strimler vellagret gulost
2 ss barbequesaus
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts grillkydder

SAUS
1 pk Cremè Fraiche
1/2 liten paprika
1/2 liten rødløk
1 aromasopp


1 pk fersk spagetti

Kyllingen:
Skjær 5 snitter på langs pr filet nesten til bunn.
Fyll snittene med ostestrimlene.
Bland alt krydderet sammen i en liten skål.
Krydre filetene med salt, pepper og grillkrydder på begge sider. Bruk 2/3 av kryddermengden.
Smør barbequesaus på begge sider.
Brunes i stekepannen sammen med en god klatt smør.
Ha folie rundt og stek midt i ovnen i ca 30 min.

Saus:
Ta Creme Fraiche oppi en liten kjele.
Sett varmen på det svakeste.
Rør inn resten av krydderblandingen; salt, pepper og grillkrydder.
Hakk opp paprika, løk og sopp og stek i samme panne som kyllingen
Når det er gyllent røres dette inn i Creme Fraichen.
Sausen skal ikke koke, den skal bare bli varm.
Hell kraften fra kyllingen over i sausen.

Kok fersk pasta i 4 minutter.
Lag en salat av crispisalat, tomater, oliven, fetaost og parmesan. Jeg bruker å ha i litt olivenolje, balsamico og salatkrydder.