BRUSCETTA TALLERKEN

Handleliste:
Beregn 1 kyllingfilet pr person.
Tomater
hvitløk
fersk basilikum
persille
olivenolje
balsamico
ruccola
salt/pepper
grønn pesto
parmaskinke
philadelphiaost
parmesan
fetaost
rødløk¨
kalemataoliven

Del opp kyllinfilet i 3 på langs og stek med salt og pepper.

Lag tomatsalat av tomater, hvitløk, fersk basilikum, persille, olivenolje, balsamico og salt/pepper.

På en stor tallerken legger du ruccolasalat.
Over dette strør du grønn pesto (den kjøpte lager du mer tyntflytende med olivenolje)

4 halve skiver godt finbrød legges oppå her igjen.
Skive 1: Philadelphiaost, 2 parmaskinkeskiver
Skive 2: Tomatsalat
Skive 3: Pesto, kyllingfilet
Skive 4: Godt lag med philadelphiaost

Strø over noen ringer rødløk
Strø over mer grønn pesto
Fetaost
Kalemataoliven
Ta ostehøvel og la skiver av parmesan komme på toppen av det hele.

Server med et deilig glass rødvin til. Garantert en suksess!