RASK KYLLINGGRYTE



1 stor grillet kylling
1 stor løk
250 g sjampinjong
1 rød og grønn paprika
smør til steking
1 ss hvetemel
1 hønsebuljongterning
1-2 ts tørket estragon
3 dl kremfløte
ca. 2 dl vann
1-2 ss sterk chilisaus
salt og pepper



Del kyllingen i åtte biter og ta bort så mange ben du kan, uten at stykkene blir ødelagt.

Rens løken og skjær den i tynne båter, del sjampinjongen i to eller fire.

Rens og skjær paprikaene i strimler.

Fres løk og sopp i litt smør i en jerngryte.

Tilsett paprikastrimlene og la dem surre med.
Dryss melet over og spe med vann og fløte.

Smuldre buljongterning og estragon over og legg i kyllingbiiter.

La alt koke sammen i ca. 5 minutter.

Smak til med chilisaus, salt og pepper.
Server retten sammen med ris eller pasta og evnt en grønn salat.