ENKEL BLØTKAKE



Dette er en superenkel bløtkake som smaker kjempegodt!

Ferdig kakebunn

Fyll:
1 pakke romkrem
3 dl kremfløte
2 dl jordbærsyltetøy

Pynt:
1/2 pakke ferdiggele med jordbærsmak
3 dl kremfløte
1 ss sukker
1 kurv med jordbær

1. Del kakebunnen i tre lag.
2. Legg første lag på et kakefat og dynk lett med melk. Smør romkremen utover kaken.
3. Legg på et nytt lag med kakebunn og dynk lett med melk. Smør på et tynt lag med jordbærsyltetøy og smør utover jordbærkremen.
4. Legg på det siste laget med kakebunn og dynk lett med melk.
5. Del bærene og legg dem tett oppå kaken. Halvsmelt resten av geléen ved svak varme. Fordel den halvsmeltede geléen over bærene og la kaken stå i kjøleskapet noen minutter, til geléen stivner helt igjen.
6. Visp resten av fløten med sukker til luftig krem. Ha kremen i en sprøytepose og dekk kanten rundt kaken. Sprøyt en ring kremtopper ytterst på toppen av kaken.
Denne oppskriften er hentet fra melk.no