PASTASALAT MED KYLLING

3 kyllingfileter
0,6 dl sitronsaft
hvitløk etter smak - marineres ca 1 time før servering.

100 g spekeskinke, stekes lett i pannen.
1 agurk
2 ss sitronpepper
2 ss olivenolje
200 g pasta penne
80 gr soltørkede tomater, strimlet fint.
70 g sort oliven uten sten, deles i to.
50 g fersk parmesan, rives
10-15 stk cherrytomater, deles i fire.
1 liten rødløk
Ruccola
Fersk Basikikum
Fetaost

Basilikumdressing med fløte
0,8 dl olivenolje
1 ss hvitvinseddik
1,5 ts sort pepper
1 ss dijonsennep (pisk alt dette sammen, varm forsiktig opp og pisk hele tiden)

1 ts maisenamel
0,8 dl vann (ha maisenna i her og ha i den varme blandingen, varm opp ca 2 minutter)
2 dl kremfløte tilsettes til slutt, smak til med salt og pepper.
20 g frisk basilikum