FISKEFORM


4 torskefileter uten skinn
1 purre
3 løk
3 dl mel
0,5 ts pepper
3 ts salt
Smør
4 dl fløte
Poteter
Gulrøtter
broccoli

Kutt opp 1 purre og 3 løk og stek i smør.
Stek hver for seg siden purren trenger litt mindre steketid.

Del en torskefiletside i ca 6 biter.

Ha 3 dl mel, 0,5 ts pepper og 3 ts salt i en brødpose.
Ha fisken i flere omganger i posen (ca 4 biter om gangen).

Ha godt med smør i stekepannen og brun fisken på begge sider.

I samme panne ( ikke vask den etter at fisken er tatt) har du i 4 dl vann og 4 dl fløte og kok opp.

Legg fiskebitene og løken lagvis i en ildfast form og hell over fløteblandingen.

Fordel over purren.

Strø godt over med aromat og ha i ovnen ved 200 grader i ca 20 min.

Serveres med poteter, gulrøtter og brokkoli.