INDISK KYLLINGSUPPE - GRETE ROEDE

  • 4 PORSJONER ( 297 kcal pr.porsjon)

  • 600 g kyllingfilet
  • 2 ss olje
  • 10 dl hønsebuljong, ferdigblandet
  • 2 dl lettmelk
  • 1/2 stk purre
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk rødløk
  • 2 ts karri
  • 2 ss mango Chutney
  • 2 ts maizena
  • 4 ss vann
  • 1 stk liten appelsin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
Skjær kyllingfileten i strimler og fres kjøttet et par minutter på middels sterk varme i olje.
Skjær gulrot i strimler, rødløk i tynne skiver og purre i ringer.
Kok opp buljong og melk. Rør inn mangochutney og karri, og tilsett grønnsakene.
Rør maizena i kaldt vann og tilsett det i en tynn stråle mens du rører om. Kok suppen i ca 5 minutter.
Tilsett de ferdig stekte kyllingstrimlene og la alt trekke til det blir gjennomvarmt.
Smak til med saften av presset appelsin, salt og pepper. Pynt med finhakket koriander. 
Server gjerne kyllingsuppen med grovt brød.